Rrotullo për të Fituar: Bashkohu me Turneun e Slotit të Amusnet me Fond Çmimi prej €2,000!

Përgatitu për një javë të mbushur me emocione të forta, rrotullime dhe fitore me turneun ekskluziv të slotit nga Amusnet! Nga 13 maji deri më 19 maj, lojtarët kanë mundësinë të marrin pjesë në veprim dhe të konkurrojnë për një pjesë të fondit të çmimeve prej €2,000. Ky event emocionues premton jo vetëm argëtim, por edhe sfidën e konkurrencës në disa nga lojërat më popullore të slotit.

Ja çfarë duhet të dini:

  • Datat: Turneu do të zhvillohet nga 13 maji në ora 00:00 CET deri më 19 maj në ora 23:59 CET.
  • Bastimi Minimal: €0.2 për të kualifikuar për një rrotullim.
  • Kriteri për të Fituar: Lojtari me numrin më të lartë të rrotullimeve fituese gjatë gjithë turneut.
  • Shpërndarja e Çmimeve: Fondi total i çmimeve është €2,000, i ndarë ndërmjet 40 fituesve, me çmimin kryesor prej €500.

Pjesëmarrësit mund të zgjedhin nga një varietet lojërash nga Amusnet përfshirë 20 Golden Coins, Flaming Hot Extreme, Viking Rising dhe shumë të tjera. Çdo rrotullim që kushton €0.2 ose më shumë llogaritet për turneun, dhe çdo rrotullim fitues rrit shanset tuaja për të ngjitur në tabelën e renditjes.

Mozzart Bet, organizatori i këtij eventi emocionues, siguron drejtësi dhe argëtim, duke garantuar që lojtari i parë që arrin një rezultat të lartë do të sigurojë vendin e tij në rast të barazimit.

Çmimet do të depozitohen automatikisht në llogaritë e fituesve brenda 48 orëve pas përfundimit të turneut. Pjesëmarrësit kujtohen se të gjitha çmimet duhet të pranohen ashtu si janë dhënë dhe nuk janë të transferueshme.

Shënoni kalendarin tuaj dhe përgatituni të rrotulloni rrugën tuaj drejt fitimeve të mëdha në turneun e slotit të Amusnet. Pavarësisht nëse jeni një rrotullues i përvojshëm ose një fillestar kurioz, ky turne ofron një mundësi të përsosur për të testuar fatin tuaj dhe ndoshta të ecni me një çmim të majmë. Bashkohuni tani dhe le të vendosin rrotat fatin tuaj!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*