Jolly Poker (Fazi)

Jolly Poker (Fazi)
  • Ideja
  • Grafika
  • Audio
  • Bonus
Overall
4
Sending
User Review
0 (0 votes)

Luaj Jolly Poker (Fazi) FALAS

Luaj me ekran të plotë

Shtyp “Esc” për të hequr ekranin e plotë

Jolly Poker dallohet si një lojë e veçantë pokeri video e disponueshme ekskluzivisht në kazinotë me fuqi të Fazi. Zhvilluar me një kuptim të hajdut të zhanrit të pokerit, kjo lojë ofron një ndërfaqe unike dhe mekanika loje të thjeshta. Në kundërshtim me disa variante të pokerit video, Jolly Poker nuk përfshin kartat e egra (wildcards), duke respektuar kombinimet tradicionale të pokerit.

Kombinimet Fituese dhe Pagesat

Për të siguruar një fitore në Jolly Poker, lojtarët duhet të synojnë të paktën dy çifte, me dorë më të vlefshme që çojnë në pagesa më të mëdha. Kjo lojë shpërfaq një kthim të lartë për lojtarin (RTP) për shkak të fitimeve të shpeshta dhe pagesave mbi mesatare për çdo dorë të luajtur.

Mekanika e Lojës

Jolly Poker është projektuar si një lojë për një lojtar ku lojtarët marrin një set të pesë kartave. Secila lojë e re kërkon një bast, dhe deku përbëhet nga 44 karta, nga 4 deri në As. Në veçanti, kartat me numra 2 dhe 3 janë të përjashtuara nga deku. Megjithëse ka një opsion për të zhbllokuar të gjitha kartat e bllokuara më parë, kjo nuk është e detyrueshme, duke bërë që çdo lojë të jetë një fillim të ri.

Veçoria e Jackpot

Jolly Poker prezanton një veçori jackpot emocionuese për të shpërqendruar lojën. Jackpotët misterioze, të përbërë nga një shpërblim i fiksuar dhe një shtesë, shfaqen në mënyrë të dukshme në ekran. Gjatë çdo rrotullimi të lojës themelore, një pjesë e bastit është e dedikuar për jackpotin, duke rritur gradualisht shtesën. Mundësia e fitimit të një jackpot progresiv është e drejtpërdrejtë lidhur me shumën e bastit për atë rrotullim të caktuar.

Momenti kur jackpoti do të fitohet përcaktohet në mënyrë të rastësishme brenda një gamme që shkon nga vlera minimale deri te vlera maksimale e jackpotit. Lojtari i cili për herë të parë arrin në shumën e zgjedhur në mënyrë të rastësishme për pagesën e jackpotit pasi ka vendosur bastin e tij, bëhet marrësi i merituar i jackpotit.

Veçoria e Dyfishimit

Jolly Poker shton një shtresë shtesë emocioni me veçorinë e dyfishimit. Pas një dorë fituese, lojtarët kanë opsionin të dyfishojnë fitimet e tyre. Kjo veçori përfshin zgjedhjen e ngjyrës së kartës së ardhshme, me një supozim të saktë që rezulton në dyfishimin e fitimeve. Megjithatë, një supozim i gabuar çon në humbjen e të gjitha fitimeve, dhe lojtarët kthehen në lojën kryesore. Veçoria e dyfishimit ofron lojtarëve një mundësi për të rritur shpërblimet e tyre ose thjesht për të mblidhur fitimet e tyre.

Përfundimi

Jolly Poker nga Fazi është një lojë e kapuruese pokeri video që ofron një përzierje unike të lojës tradicionale të pokerit, një veçori jackpot progresiv dhe një mundësi emocionuese të dyfishimit. Me mekanikën e saj të ndryshme dhe RTP të lartë, ajo premton një përvojë argëtuese dhe potencialisht të pasur për lojtarët në kazinotë me fuqi të Fazi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*