Në këtë faqe, mund të lexoni më shumë rreth llojeve të ndryshme të bonuseve të kazinosë që ofrojnë online kazinotë dhe disa nga termat dhe kushtet që ato i nënshtrohen. Për më tepër, mund të gjeni disa këshilla se si të zgjidhni bonusin më të mirë të kazinosë për ju, si dhe rekomandimet tona.

Shpërblimet Më Të Mira Në Kazino për Lojtarët Shqiptarë – Bonuset Ekskluzive 2024!

100 Rrotullime Falas

Mozzartbet merrni 100 rrotullime falas

Kjo ofertë bonusi vlen vetëm për përdoruesit e rinj në Kazino Mozzart.

Merr Bonusin Tani!

Bonus deri në 100 euro

Kazino Bet365 ju ofron një bonus mirëseardhjeje deri në €100.

Oferta vlen vetëm për përdoruesit e rinj të kazinosë Bet365.

Merr Bonusin Tani!

100% DERI NË 7500 MKD

Kazino 22Bet ju ofron 100% bonus në depozitën e parë.

Oferta vlen vetëm për përdoruesit e rinj të kazinosë 22Bet.

Merr Bonusin Tani!

100% DERI NË 100 EUR

Në kazinon1xBet merr 100% bonus në depozitën deri në 100€!

Kjo ofertë bonusi vlen vetëm për përdoruesit e rinj në 1xBet

Merr Bonusin Tani!

Bonuset e kazinosë – Si funksionojnë

Bonuset e kazinosë janë një mjet i madh marketingu për tërheqjen e klientëve të rinj. Meqenëse konkurrenca në botën e online lojërave të fatit është e madhe, kazinotë ju ofrojnë një lloj bonusi për t’ju tërhequr që të bëheni pjesë e kazinosë së tyre si lojtar. Bonuset që ofrojnë online kazinotë funksionojnë vërtet për të mirën e lojtarëve. Në këtë artikull, ne do të flasim më shumë për këtë temë.

Bonusi është një formë shpërblimi që do të merrni kur hapni një llogari të kazinosë online ose depozitoni para në llogarinë tuaj. Bonusi kreditohet në llogari menjëherë, megjithatë, jo si fonde që mund të tërhiqen menjëherë. Të gjitha bonuset e kazinosë kanë disa kërkesa që duhet të plotësohen përpara se lojtari të bëjë një tërheqje.

Pse online kazinotë ofrojnë bonuse

Arsyeja e parë kryesore që kazinotë online ofrojnë një bonus për lojtarët e rinj është tërheqja e klientëve të rinj. Bonuset e kazinosë funksionojnë në të dyja mënyrat, në favorin tuaj, por edhe në favor të tyre.

Le të jemi të qartë menjëherë, bonusi i kazinosë është në favorin tuaj, por kjo nuk do të thotë që ju mund ta tërhiqni atë nga llogaria juaj sa herë që e merrni. Pra, cili do të ishte përfitimi i kazinosë? Më shpesh, kur merrni një bonus, duhet të vendosni shumën e bonusit një numër të caktuar herë. Kjo do të thotë që ju do të vazhdoni të luani dhe të depozitoni para për të përmbushur këto kërkesa, dhe kazinoja përfiton prej saj.

Pasi ju kanë klientin e tyre, ata vazhdojnë të ofrojnë lloje të tjera bonusesh dhe promovimesh, në mënyrë që t’ju mbajnë klientin e tyre. Pra, sa më shumë lojtarë të kenë, aq më të njohur bëhen në botën e lojërave online. Sa më të njohura të jenë, aq më shumë lojtarë të rinj tërheqin.

Bonuset e kazinosë

Llojet e bonusit të kazinosë

Siç u përmend, ka lloje të ndryshme bonusesh që ofrojnë kazinotë online. Nga bonusi i mirëseardhjes që ata ofrojnë për lojtarët e rinj, te bonuset e besnikërisë për lojtarët ekzistues. Më poshtë mund të lexoni pak më shumë për bonuset më të zakonshme.

Bonusi i depozitave – Ky lloj bonusi është më i zakonshmi në kazinotë online. Zakonisht mund të merrni 50%, 100%, 200% dhe në raste të veçanta edhe 500% përputhen me shumën tuaj të depozitës. Megjithatë, shuma maksimale është gjithmonë e kufizuar.

Bonus pa depozite – Një bonus pa depozite ofrohet sapo të hapet llogaria juaj dhe siç sugjeron emri, nuk keni nevojë të paguani asnjë cent për këtë lloj bonusi. Ky bonus ju jepet për të provuar lojërat e ofruara nga kazino, pa rrezikuar humbje.

Rrotullime Falas – Rrotullimet falas i jepen një përdoruesi me qëllim që të provojë një automat në një kazino të vetme. Mund të jetë 5, 10, 50 dhe madje 100 rrotullime. Çdo rrotullim falas ka vlerën e tij, kështu që ju vetëm mund të fitoni, jo të humbni.

Kthim parash – Ju mund të gjeni një bonus të kthimit të parave në shumë kazino online. Në thelb, kjo do të thotë që nëse depozitoni 50 euro dhe më pas i humbisni, kazinoja me kënaqësi do të kthejë një pjesë të parave, dhe në disa raste të gjithë shumën.

Bonusi i ringarkimit – Disa kazino ofrojnë bonusin e rimbushjes, i cili në fakt është një bonus në depozitën e dytë ose të tretë (nganjëherë të katërt dhe të pestë), jo vetëm një bonus në depozitën e parë. Ky bonus është zakonisht pjesë e një pakete mirëseardhjeje.

Programi i besnikërisë – Kazinotë online dinë të vlerësojnë besnikërinë tuaj. Nëse luani në një kazino për një periudhë të caktuar kohe, do të shpërbleheni. Çmimet mund të mos jenë të mëdha, por një dhuratë kazinoje me vlerë 10, 20 ose 50 euro është gjithmonë e mirëpritur.

Termat dhe Kushtet e Bonuseve të Kazinosë

Përpara se të merrni ndonjë bonus, ju rekomandojmë të lexoni me kujdes termat dhe kushtet për përdorimin e atij bonusi. Nëse diçka nuk është e qartë për ju, është më mirë të kontaktoni mbështetjen e klientit, e cila do të jetë e lumtur t’ju ndihmojë dhe të sqarojë gjithçka. Gjëja e rëndësishme është që të mos pranoni asnjë bonus përpara se të kuptoni qartë se çfarë përfshin.

Shuma maksimale e bonusit/fitimi

Të gjitha bonuset kanë një shumë maksimale të kufizuar që mund të merrni ose fitoni. Për shembull, bonuset e depozitës së parë kanë gjithmonë një shumë maksimale që ofrohet. Kjo do të thotë që edhe nëse depozitoni më shumë dhe prisni për përputhjen 100% me depozitën tuaj, do të merrni vetëm deri në shumën maksimale që ofrohet si bonus depozite. Le të themi se një kazino ofron një bonus prej 100% përputhjeje me depozitën tuaj të parë, deri në një maksimum prej 300 €. Ju bëni një depozitë prej 400 €, por do të merrni vetëm 300 €, shuma maksimale.

Sa i përket bonuseve që ofrojnë për klientët ekzistues, pothuajse gjithmonë ekziston një sasi e kufizuar që mund të fitoni me atë bonus. Le të themi se ata ofrojnë rrotullime falas. Çdo rrotullim ka një vlerë të caktuar dhe shuma që mund të fitoni duke luajtur është e kufizuar. Edhe nëse fitoni më shumë, ata do të kreditojnë në llogarinë tuaj vetëm shumën maksimale të fitimit të vendosur nga kazinoja online.

Depozita/Basti minimal

Kazinoja online gjithmonë vendos edhe shumat minimale. Për bonuset e depozitave, ekziston gjithmonë një shumë minimale që duhet të depozitoni në mënyrë që të kualifikoheni për bonusin e depozitës. Zakonisht, këto minimume janë të ulëta, le të themi 10 €, kështu që nuk është problem për një lojtar që vendos të bashkohet në një kazino për të luajtur për para.

Bonuset dhe promovimet për lojtarët ekzistues kanë gjithmonë një shumë minimale të caktuar të bastit. Do të thotë, për të marrë pjesë në një turne ose për t’u kualifikuar për ndonjë bonus, do t’ju duhet të bëni baste me shumën minimale të caktuar. Përsëri, këto baste minimale zakonisht nuk janë të larta, kështu që të gjithë mund të luajnë.

Kërkesat e bastit

Kjo është një nga gjërat më të rëndësishme që duhet të kontrolloni përpara se të vendosni të aplikoni për një bonus të caktuar. Pothuajse çdo bonus ka specifikuar kërkesat e bastit që lojtari duhet të plotësojë përpara se të tërhiqet bonusi i kredituar. Një kërkesë për bast do të thotë që shuma e bonusit (ose bonus plus depozitë) duhet të luhet një numër i caktuar herë dhe duhet të plotësohet brenda një periudhe të caktuar kohore.

Kazinotë online kanë kërkesa të ndryshme bastesh. Për shembull, numri i herëve që kërkohen për të vënë bast shumat është i ndryshëm, por zakonisht varion midis 20 dhe 35 herë. Çdo gjë më shumë se kaq konsiderohet bast i lartë dhe zakonisht aplikohet për bonuse me përqindje më të lartë.

Shembull: Shuma e bonusit është 100 € dhe ju duhet të vini bast vetëm shumën e bonusit 20 herë, pra 100 € x 20. Kjo do të thotë që ju duhet të vini bast 2000 € për të mbledhur bonusin tuaj.

Një tjetër ndryshim është nëse lojtari duhet të vë bast vetëm shumën e bonusit, ose shumën e bonusit dhe depozitës në total.

Shembull: Depozita është 100 € dhe bonusi i ndeshjes 100% është 100 € të tjera, gjithsej 200 € që duhen vënë bast 20 herë, pra 200 € x 20. Kjo do të thotë që ju duhet të vini bast 4000 € për të mbledhur fitimet.

Kazinotë që ofrojnë rrotullime falas, kanë gjithmonë kërkesa bastesh për fitimet nga rrotullimet falas.

Shembull: Fitimet nga rrotullimet falas janë 50 € dhe duhet të vihen bast 20 herë, pra 50 € x 20. Kjo do të thotë që duhet të vini bast 100 € përpara se të jeni në gjendje të mblidhni fitimet nga rrotullimet falas.

Vendet e kufizuara

Kazinotë online kanë gjithmonë një listë të vendeve të kufizuara, që do të thotë se banorët nga ato vende nuk mund të regjistrohen në atë kazino. Megjithatë, ka edhe një gjë tjetër që mund të ndodhë. Edhe nëse jeni banor i një vendi që është në listën e vendeve të pranuara dhe mund të regjistroheni, disa bonuse mund të kufizohen për atë vend. Si rezultat, ju nuk do të jeni në gjendje ta kërkoni atë bonus.

Një bonus për përdorues

Kazinotë online duhet të mbrohen nga individët që duan të abuzojnë me ofertat e bonusit. Për shembull, një person hap 50 llogari dhe merr 50 bonuse. Për këtë arsye, ata kërkojnë dëshmi ID për të siguruar që një person të marrë vetëm një bonus.

Një gjë tjetër që ata pengojnë të ndodhë është që një lojtar të abuzojë me ofertën e bonusit duke hapur një llogari të re në emër të dikujt nga e njëjta familje. Prandaj, bonusi është i disponueshëm vetëm një herë nga e njëjta adresë IP, kështu që vetëm një person për familje mund të marrë një bonus.

Këshilla se si të zgjidhni bonusin më të mirë të kazinosë

Lexoni komente

Përpara se të vendosni se cilën kazino të zgjidhni, është më mirë të lexoni disa komente në mënyrë që të merrni një ide se çfarë ofron kazinoja dhe nëse është e sigurt dhe me reputacion. Onlinecasinobonus.bet ju ofron komente të gjera të kazinove online të rekomanduara. Të gjitha kazinotë e shqyrtuara mbajnë licenca nga disa Autoritete të Lojërave, që është provë se nuk do të mashtroheni.

Kërkesa të arsyeshme bastesh

Zgjidhni kazinonë që ofron bonusin më të lartë të mirëseardhjes, kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht se bonusi është i mirë. Ajo që ka rëndësi është kërkesa e bastit, e cila duhet të jetë e arsyeshme. Ajo që ne e konsiderojmë një kërkesë të arsyeshme të bastit, siç është përmendur tashmë, është një qarkullim prej maksimumi 35 herë. Çdo gjë mbi 35 është një bast i lartë dhe rrallë është i përballueshëm ose konsiderohet një marrëveshje e mirë, përveç nëse bonusi nuk është një ndeshje 100%, por një përputhje 300% ose 500% me depozitën.

Menyra pagese

Kur zgjidhni një kazino online, patjetër që do të dëshironit të zgjidhni atë që ka mënyra të ndryshme pagese në dispozicion, veçanërisht metodën që do të preferonit të përdorni.

Një tjetër gjë e rëndësishme është që kazinoja nuk ngarkon një tarifë shërbimi për depozitim ose tërheqje nëpërmjet asaj metode të preferuar.

Në të njëjtën kohë, kazinoja online “perfekte” do të ofronte një kufi minimal depozitash që është i ulët dhe një kufi maksimal tërheqjeje që është i lartë. Në këtë mënyrë, ju mund të zgjidhni të depozitoni sa të doni, madje deri në 1 €, dhe do të jeni në gjendje të tërhiqni sa të doni, edhe mbi 10,000 €.

Së fundi, ajo që duhet të kontrolloni përpara se të vendosni, është nëse metoda juaj e preferuar është e pranueshme për bonuse. Ndonjëherë kazinoja kufizon bonuset e ofruara në mënyra të caktuara pagese, kështu që lojtarët që do të përdorin një opsion tjetër depozitimi nuk do të jenë në gjendje të kërkojnë një bonus.

Ju mund t’i kontrolloni të gjitha këto detaje në seksionin FAQ të kazinosë ose të kontaktoni mbështetjen e klientit.

Bonusi i kazinosë nga telefoni celular

Për ata që dëshirojnë të luajnë duke përdorur një pajisje celulare, kjo nuk do të ishte problem, pasi pothuajse të gjitha kazinotë online kanë versione celulare dhe/ose aplikacione celulare. Fatkeqësisht, jo të gjitha kazinotë japin një bonus nëse hyni në kazino nga një telefon celular. Këshilla jonë është të krijoni një llogari duke përdorur versionin desktop të kazinosë, të merrni bonusin dhe më pas të kaloni në smartphone dhe të luani lojërat tuaja të preferuara.

Merrni gjithçka që ofrohet

Shumica e kazinove online kanë opsionet “luaj falas”, prandaj përdorni këtë dhe provoni sa më shumë lojëra slots dhe lojëra të jetë e mundur. Duke luajtur lojërat ju merrni një ide se si janë lojërat dhe dini se çfarë të prisni. Në këtë mënyrë, ju mund të vendosni se cilin të luani kur depozitoni para.

Ofertat e bonusit të mirëpritur të kazinove të rishikuara

Kazinotë online ju japin bonuse kazino për të qëndruar konkurrues në treg dhe shpërblimet shërbejnë për t’ju tërhequr t’i zgjidhni ato. Statistikat konfirmojnë se ky mision është i suksesshëm. Përveç kësaj, pse do të luanit në një kazino që nuk ju ofron asgjë në këmbim për t’i bërë paratë tuaja të vlefshme? Më poshtë do të gjeni një listë të bonuseve të mirëseardhjes që ofrojnë kazinotë online të shqyrtuara nga faqja jonë. Për më shumë informacion rreth çdo kazinoje, mund të shkoni te seksioni ynë i komenteve.

Bonusi i kazinosë Betwinner – një bonus 100% në depozitën e parë deri në 300 €
Bonusi i kazinosë Bet365 – një bonus 100% në depozitën e parë deri në 100 €
Bonusi i Tipbet Casino – një bonus 100% në depozitën e parë deri në 200 €
Bonusi i 10Bet Casino – një bonus 50% në depozitën e parë deri në 50 €
Bonusi i Betfair Casino – një bonus 100% në depozitën e parë deri në 100 €
Bonusi i 1xBet Casino – një paketë mirëseardhjeje deri në 1500 € në 4 depozitat e para plus 150 rrotullime falas
Bonusi i Marathonbet Casino – nuk ka bonus mirëseardhjeje për momentin
Bonusi i kazinosë William Hill – një bonus 100% në depozitën tuaj të parë deri në 300 €
Bonusi i kazinosë Gunsbet – një bonus 100% në depozitën e parë deri në 300 € plus 100 rrotullime falas
Bonusi i 22Bet Casino – një bonus 100% në depozitën e parë deri në 300 €
Bonusi i kazinosë 1xBit – një paketë mirëseardhjeje deri në 7 BTC në 4 depozitat e para
Bonusi i Unibet Casino – një bonus 100% në depozitën e parë deri në 100 €
Bonusi i Betway Casino – një bonus 100% në depozitën e parë deri në 50 €
Bonusi i kazinosë Coinbet24 – një bonus 100% në depozitën e parë deri në 500 €
Bonusi i MELbet Casino – një paketë mirëseardhjeje deri në 1750 € plus 290 rrotullime pa bast në 5 depozitat e para
Bonusi i Meridianbet Casino – një bonus 100% në depozitën e parë deri në 200 €
Bonusi i kazinosë Casino.com – një bonus 100% në depozitën e parë deri në 400 € plus 200 rrotullime falas
Bonusi i King Billy Casino – paketë e mirëseardhjes deri në 1000 € plus 200 rrotullime falas

Rekomandimi ynë i bonusit

Të gjitha kazinotë që kemi shqyrtuar janë të sigurta dhe të besueshme dhe u ofrojnë lojtarëve lojëra dhe bonuse të mira. Në varësi të asaj që kërkoni, mund të gjeni saktësisht atë që ju nevojitet duke hedhur një sy në faqen tonë të vlerësimeve. Meqenëse ne jemi fokusuar kryesisht në bonuset e kazinosë kjo faqe, nuk do të jetë e plotë pa rekomandimin tonë se cili bonus kazino është më i miri.

Duke marrë parasysh çdo aspekt të rëndësishëm kur zgjedh një kazino me një bonus të mirë, ne besojmë se bonusi i kazinosë 1xBet është bonusi më i mirë për të gjithë për momentin. Paketa e tyre e mirëseardhjes përfshin një bonus deri në 1500 € dhe 150 rrotullime falas të ndara midis 4 depozitave të para që bëni. Kërkesa e bastit për të shlyer bonusin është të luani shumën e bonusit 35 herë, gjë që është e arsyeshme. Por ajo që është më e rëndësishmja, është se nuk ka kërkesa për baste për fitimet nga rrotullimet falas.

Nëse keni vendosur të zgjidhni kazinonë 1xBet, mund të ndiqni lidhjen dhe të regjistroheni që tani.