Lucky & Wild

Lucky & Wild
  • Ideja
  • Grafika
  • Audio
  • Bonus
Overall
4
Sending
User Review
0 (0 votes)

Luaj Lucky & Wild FALAS

Luaj me ekran të plotë

Shtyp “Esc” për të hequr ekranin e plotë

Lucky & Wild

Lucky & Wild është një lojë e shkëlqyeshme me simbole të ndritshme dhe mund të shkaktojë ndjesi të ndryshme. Me të drejtë është quajtur kështu nga kompania e prodhimit – studioja kryesore e softuerit të kazinove EGT.

Kjo lojë e fatit dhe e egër në një shikim të parë duket si një rrotullim i thjeshtë me temë frutash. Por kjo nuk është saktë. Edhe pse përdor simbole frutash, Lucky & Wild ofron një eksperiencë shumë ndryshe nga lojërat tradicionale me temë frutash.

Do të luani në 5 bаrаbаnа, secili prej të cilëve ka 3 pozicione. Linjat fituese janë në total 20 dhe janë të fiksuara. Pra, nuk mund t’i ndryshoni gjatë lojës.

Simbolet janë në total tetë. Gjashtë prej tyre janë të zakonshme, ndërsa tre janë specifike dhe janë kryesia e kësaj loje të interesuar.

Simbolet kryesore janë paraqitur si qershi, portokall, rrush, kumbulla, zile e artë dhe shtatëkëmbëshja e kuqe e lumturisë. Të gjitha këto sjellin fitime të kënaqshme për pesë simbole në një linjë, por shpërblimet më të mira do t’i bëni falë simboleve speciale. Ti le të i shohim ato.

Grafika

Para se të fillojmë lavdiminë, duket sikur Lucky & Wild ka një pamje të zakonshme për një lojë me temë frutash. Hapësira e lojës është e gjelbër, madje edhe role janë të të njëjtit ngjyrë, por në nuancë të ndryshme dhe më të errët, që të dallohen nga sfondi, i cili është në një gamë ngjyrash më të lehta.

Dizajni i simboleve është i zakonshmi për slotet e EGT me këtë temë. Nëse keni luajtur lojëra të ngjashme nga kjo kompani, do t’i keni parë ato më parë.

Ndërfaqja e lojës është gjithashtu në nivel dhe ju ofron të gjitha informacionet e nevojshme për një lojë të suksesshme.

Në një vështrim të parë, loja duket krejtësisht e zakonshme. Bezdia fillon vetëm kur fillojnë të rrotullohen…

Pasigurisht, po shikoni lojën e kazinosë! Me dy simbole “wild” në këtë slot, do të fitoni shpesh. Për shumë herë, fitimet do të kombinohen dhe këto kombinime kanë animacione specifike që bëjnë lojën më epike.

Por kur disa fitime të tilla mblidhen në një rrotullim, të gjitha simbolet që marrin pjesë fillojnë të vriten në flakë, loja ju tregon cilat linja janë aktivizuar, si në role vetëm nën tyre në formën e tekstit, që të shihni më lehtë.

Të gjitha këto shndërrohen në një kaos shumë të bukur dhe fitimprurës. Kjo pamje e tërë është e mrekullueshme për të parë dhe vërtet i mbush shpirtin. Shpresoj që të keni fat ta provoni.

Audio

Klithët në lojë gjithashtu japin një kontribut të madh në emocionin e “Lucky & Wild” për lojtarët e saj. Do të dëgjoni melodi fituese të ngarkuara me emocion pozitiv, zhurmën e njohur të rrotullimit, tingujt e monedhave për fitimet e mëdha dhe të gjitha elementët e njohur të tingujve në lojërat me slot nga EGT.

Loja nuk ofron një tingull të ri, por me sukses shpërfaq të gjitha tingujt në një simfonië të këndshme për veshët.

Por, sigurisht, nuk është e detyrueshme të luani me tingull nga loja. Mund të ndaloni ose aktivizoni tingullin në çdo kohë me butonin në këndin e poshtëm të majtë të dritares së lojës.

Simbolet

Wild&Scatter

Wild

Simboli “Wild” është paraqitur si një potkozë e arte me shkronjat “Wild”. Funksioni kryesor i tij është të zëvendësojë simbolet e tjera, kur është e mundur, duke ju lejuar kështu të arrini fitime më të mëdha.

Për shembull, nëse keni vetëm dy simbole në një linjë dhe simboli “Wild” shfaqet pranë tyre, automatikisht do të konvertohet në simbolin e tretë, që ju nevojitet për të bërë një fitim.

Por edhe nëse keni veçanërisht 3 ose 4 simbole në një linjë, nëse merrni një “Wild” në pozitën e pestë, ai do t’ju lejojë të fitoni një çmim për 5 simbole në një linjë. Dhe, siç e dini, fitimet për pesë simbole janë shumë më të larta sesa të tjera.

Përveç kësaj funksioni të shkëlqyer që këtë simbol do të kryejë, ai gjithashtu mund të sjellë fitime të drejtpërdrejta si një simbol i zakonshëm në një linjë. Dhe këtu, fitimet janë të këndshme, me një vlerë prej 50 herë mbi bast, për pesë simbole në një linjë.

Për krahasim, fitimet për pesë simbole me simbolin e zakonshëm që paguan më së miri – shtatshen e kuqe e lumturisë, janë vetëm 20 herë basti.

Scatter

Në këtë lojë, simboli “Scatter” ka një rol shumë të rëndësishëm. Ai paraqitet si një yll i kuq me rreze të arta dhe ka liri të shfaqet kudo në ekran, pa nevojë të jetë në një linjë fituese.

Emri “Scatter” vjen nga fjala angleze “scatter”, që do të thotë “rrëshqitje”. Ky simbol quhet kështu sepse nuk ka nevojë të jetë pjesë e një kombinimi fitues për të sjellë fitime. Për shembull, nëse mblidhni 3, 4 ose 5 simbole me yllin e kuq, kudo në ekran, do të fitoni fitimet përkatëse. Këto fitime janë të larta:

  • Për tre simbole, fitoni pesë herë bastin tuaj.
  • Për katër simbole, fitimi është 20 herë basti.
  • Për pesë simbole, fitoni shpërblim prej 200 herë bastit.

Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për të fituar, dhe mund ta konsideroni si një mini-jackpot! Në shumicën e lojërave të fatit, simbolet speciale janë zakonisht një ose dy. Por me Lucky & Wild, një element i dytë fatmirës dhe i egra bën lojën edhe më emocionuese dhe pak parashikues.

Simboli i Bonusit në Gjethe të Kuptimeve

Praktikisht, ky është një simbol wild i dytë, i paraqitur si një gjethe tre-lishe. Mund të shfaqet vetëm në rrotat 2 dhe 4, por kur kjo ndodh, do të përhapë të gjitha pozicionet fqinje dhe do të zëvendësojë të gjitha simbolet, përveç skaterës.

Përgjatë këtij simboli bëhet e mundur që loja të dallohet nga të gjitha lojrat e tjera të ngjashme me këtë.

Falë tij, do të keni fitime shumë më të shpeshta, dhe shpesh do të arrini të bëni fitime kombinuese me disa simbole në një linjë.

Bonuset

Për rrjedhë të drejtë, lojërat e makinave me tema frutash nuk kanë shumë bonusa. Për këtë arsye, ky automat është aq interesant, sepse ofron tre në total në formën e simboleve të veçanta wild, scatter dhe një wild shtesë me tre-lishe.

Përveç tyre, në lojë, do të përjetoni edhe opsionin tradicional të dyfishimit në lojërat e EGT dhe një jackpot progresiv.

Ndoshta e vetmja pikë e keqe më serioze e Lucky & Wild është mungesa e rrotullimeve falas të bonusit. Por, ç’është të bësh, nuk ka lumturi të plotë.

Dyfishimi i Fitimeve

Dyfishimi i fitimeve është një funksion me të cilin mund të rrezikoni një shumë të fituar sapo keni një rrotullim fitues, për ta dyfishuar atë. Ky është një risk i konsiderueshëm, pasi dyfishimi është ndoshta bonusi i vetëm në lojërat e makinave që mund të humbasni, në vend që ta fitoni.

Por me përdorimin e duhur të këtij funksioni, mund të ktheni një shumë të vogël në një fitim të konsiderueshëm duke bërë disa dyfishime radhazi. Kështu bëhet:

Fillimisht, vetëm rrotullimet fituese me vlerë nën 35 herë vlerën e bastisë do të kenë të drejtë për dyfishim. Pra, nëse bastisni 100 kredite dhe fitoni një shumë më të vogël se 3500 kredite, mund të përdorni këtë opsion.

Kur keni një rrotullim që përmbush këto kushte, në pjesën e djathtë të ekranit do të shfaqet një buton i veçantë me shkronjat “dyfishoni”. Nëse vendosni ta shtypni, do të kaloni në një dritare të veçantë dhe do të luani një lojë për dyfishim.

Kjo mini-lojë është shumë e thjeshtë. Thjesht keni një kartë të kthyer në ekran, dhe pranë saj dy butona të kuq dhe të zi. Duhet të përcaktoni ngjyrën e kartës duke shtypur një prej dy butonave.

Pastaj karta kthehet, dhe nëse keni përcaktuar ngjyrën e duhur, shuma juaj e rrotullimit dyfishohet. Por në rast të përgjigjes së gabuar, do ta humbisni atë.

Nëse dyfishoheni me sukses, loja do të ju lërë në të njëjtën ekran dhe mund të shtypni një prej dy butonave për një dyfishim të dytë. (përveç nëse keni arritur kufirin fillestar).

Kjo është një moment kyç, sepse nëse doni të tërhiqni shumën dyfish të fituar, duhet thjesht të shtypni butonin për rrotullim tjetër. Makina nuk do t’ju kthejë në lojën kryesore para kësaj. Kjo mund të ju mashtronte dhe të rrezikoni shumën përsëri kur nuk është e nevojshme.

Jackpot Progresiv

Në të vërtetë, jackpot-i progresiv i EGT është një nga gjërat më të bukura në lojërat e makinave të kësaj kompanie, të paktën sipas nesh.

Po, lojërat janë shumë argëtuese dhe herë pas here shpërblejnë. Por fitimet nga loja kryesore thjesht nuk mund të krahasohen me shumat që ky jackpot mund të sjellë.

Në momentet kulminante, ose kur jackpot-i nuk ka rënë për një kohë të caktuar, ato arrijnë shifra vërtetë mahnitëse. Vetëm shikoni fitoren që një person fatlum ka fituar në fillim të vitit: Siç mund të shihni, fitimi i lartë për vitin është në vlerë 1 789 743 lekë! Dhe vetëm një ditë më parë (nga momenti i shkrimit), një person tjetër fatlum ka fituar 359 739 lekë. Prandaj, tani fitimi më i lartë është “vetëm” 101 000 lekë. Por është e mundur që brenda disa ditësh të dyfishohet ose thyesohet.

Ndoshta keni vënë re se jackpot-i progresiv i EGT është ndarë në katër nivele. Ato paraqesin shenjat në kartat e lojërave – Spati, Karo, Kupa dhe Pika.

Kur fitoni jackpot-in, do të luani një lojë të vogël me 12 karta për të përcaktuar nivelin tuaj të fitimit. Loja është përsëri shumë e thjeshtë. Thjesht duhet të hapni kartat një nga një derisa të merrni 3 me të njëjtën shenjë.

Kur hapni tre të njëjta, do të fitoni shumën që i përshtatet shenjës përkatëse. Synoni pikat, sepse zakonisht aty fitohen fitimet më të larta.

Mund të shihni shumat e sakta të disponueshme për fitim për çdo nivel në pjesën e sipërme të dritares së lojës. Atje janë treguar gjithashtu fituesit e fundit, datat e fitimit, si dhe shumat që fatkeqësit kanë marrë.

Çdo rrotullim me para të vërteta në lojën Lucky & Wild mund të sjellë jackpot-in!

Përfundimi

Lucky & Wild është një lojë online e makinave që vërtetë i përgjigjet emrit të saj. Ky automat fantastik nuk është thjesht një lojë me fruta, aq më tepër. Në të gjeni një shumëllojshmëri të madhe simbolesh, shpërndarësish dhe argëtim.

Nëse jeni të prirur të pëlqeni këtë lloj loje me makinë, është e mundur që do të ju pëlqejë. Por nuk ka nevojë të mbështeteni vetëm në mendimin tonë. Mund të kontrolloni vetë nëse kjo lojë e makinave është për ju duke e provuar në modalitetin demo.

Kështu, do të kuptoni falas nëse vlen të luani me para të vërteta. Demot e lojës mund t’i gjeni në fillim të këtij shqyrtime.

Tashmë keni provuar demo-n dhe nuk duroni të provoni fatin tuaj me para të vërteta?

Në fund të kësaj faqeje, do të gjeni një buton që do ju çojë në një nga kazinotë më të mira online në Bullgari. Atje mund të shijoni Lucky & Wild, si dhe shumë lojëra të tjera fantastike me makinë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*