Pyramid: Quest for Immortality

Pyramid: Quest for Immortality
  • Ideja
  • Grafika
  • Audio
  • Bonus
Overall
4.1
Sending
User Review
0 (0 votes)

Luaj Pyramid: Quest for Immortality FALAS

Luaj me ekran të plotë

Shtyp “Esc” për të hequr ekranin e plotë

Pyramid: Quest for Immortality është një slot lojë krijuar nga ofruesi i lojërave të kazinove, NetEnt. Ajo është një tjetër slot lojë nga seria e lojërave me tematikë kryesore të Egjiptit të lashtë, piramidat dhe kërkimin për thesarët e fshehura të faraonëve. Qëllimi në këtë lojë është që lojtari të gjejë pasurinë e madhe të faraonëve, të fshehur në piramida, por mënyra e lojës është pak ndryshe nga slotët klasikë.

Në substancë, kjo është një slot lojë online me pesë kolona, por ka deri në 720 kombinacione fituese dhe mënyra për të fituar. Në këtë lojë nuk ka rrotullim klasik, pasi simbolet bie si gurë nga qielli dhe formojnë kolonat.

Pyramid: Quest for Immortality

Simbolet

Pasi tema e Egjiptit të lashtë është përdorur shpesh në çdo lloj slot lojë, lojtarët lehtë do të njohin shumicën e simboleve në këtë lojë. Ata me vlerë më të ulët shfaqen me shenja nga kartat e lojërave. Ata janë 10, J, Q, K dhe A. Në to ka edhe hiroglife të vogla, duke paraqitur zogun, gjarpërin, dhe madje edhe Perëndinë Ra.

Në mesin e simboleve që kanë një vlerë më të lartë është kobra e arte, që jep lojtarit një fitim 8 herë mbi bastin. Pas saj vjen Horusi, që sjell një fitim 10 herë mbi bastin, dhe skarabeu shpërblen lojtarin me një fitim 15 herë më të madh se basti. Kleopatra është simboli i dytë më i vlefshëm në këtë lojë. Ajo sjell lojtarit deri në 25 herë fitim mbi bastin. Simboli më fitues është simboli i faraonit – deri në 50 herë më shumë se investimi.

Në këtë lojë ka edhe një simbol të egra. Ky është simboli më i rëndësishëm në Egjiptin e lashtë – simboli “Ankh i Arte”, që simbolizon bashkimin e tokësorit dhe qiellorit. Ky shenjë e çmuar mund të zëvendësojë të gjitha simbolet e tjera në këtë lojë dhe, prandaj, është më i kërkuari nga të gjithë. Edhe më shumë kur merret parasysh se në këtë lojë nuk ka simbol shpërndarës.

Grafika

Grafika e Pyramid: Quest for Immortality loja e slotit është bërë shkëlqyeshëm. Pa dyshim, arrin të përfshijë lojtarin në atmosferën e Egjiptit të lashtë që nga lëvizja e parë në lojë. Fona i slotit është një piramidë, e cila duket në natë, ndërsa kolonat janë mbrojtur nga Perënditë Ra dhe Anubis.

Simbolet me vlerë më të ulët janë paraqitur thjeshtë, ndërsa ato më të vlefshmet janë bërë të dallueshme me një dizajn më kompleks dhe ngjyra të ndritshme. Kombinimi në përgjithësi është realizuar shumë mirë. Pamja globale duket shumë e mirë, me ngjyra të shndritshme, por pa stresuar sytë gjatë lojës së gjatë.

Animacionet në lojë gjithashtu janë bërë shumë mirë. Veçanërisht kur lojtari arrin të krijojë një kombinim fitues. Përgjithësisht, NetEnt ka vërtet bërë një përpjekje të madhe me prezantimin vizual të lojës. Ky është ndoshta një nga lojërat më të mira të slotit në aspektin grafik që janë krijuar nga ky kompani.

Audio

Zërat në këtë lojë gjithashtu ndihmojnë në përfshirjen e lojtarëve në atmosferën e Egjiptit të lashtë. Përveç efekteve të mira zërish gjatë çdo rrotullimi, ka edhe një melodi pritëse e këndshme. Mund të dëgjohen edhe tinguj shtesë kur lojtari arrin të fitojë. Gjithashtu ka një efekt zëri shtesë kur shpallet multiplikatori.

Muzika në përgjithësi është në një nivel të lartë për këtë lloj lojë, dhe këtu përsëri NetEnt meriton lavdi. Megjithëse zëri nuk është një element vendimtar për shumicën e lojtarëve, prezantimi i një tingulli të mirë në lojë sigurisht kontribuon në një përvojë më të këndshme.

Bonus

Në të vërtetë, Pyramid: Quest for Immortality loja e slotit nuk ofron rrotullime falas ose opsione bonusi për fitime shtesë. Të gjitha në këtë lojë reduktohen te simbolet që bien në kolonat. Por kjo nuk është domosdoshmërisht diçka e keqe. Kjo lojë sloti nuk vepron si lojërat e slotit të zakonshme në kuptimin klasik – me rrotullimet tipike, dhe drejtpërdrejt nuk kërkon nga lojtarët që të mbështeten në bonuset për të bërë fitime të mira.

Pasi ka shumë kombinime fituese dhe kur një e tillë arrin, simbolet nga ajo largohen nga kolonat dhe zëvendësohen me të reja. Kjo ju jep mundësinë të krijoni një kombinim fitues tjetër, ose edhe më shumë. Nëse arrini të përfshini tre kombinime fituese, mnoftuesi do të rritet me një njësi. Por kur seria e fitueshme mbaron, ai rikthehet në zero.

Për sa i përket simbolit të egra, ai mund të shihet në tre kolonat qendrore. Nëse shfaqet në pjesën e sipërme të dy, tre ose katër kolonave si pjesë e një kombinimi fitues, atëherë ai kthehet në një simbol të egra për simbolet e ardhshme që bien në kolonat.

Përfundim

Piramida: Kërkimi për Pambarim loja me slot pa dyshim nuk i përket grupit tipik të lojërave me makinat e rrotullimit, të cilat janë të mbushura me aksion dhe ngjarje gjatë lojërave. Me mungesën e rrotullimeve falas dhe opsioneve të tjera për fitime bonus, ai ndoshta nuk do të jetë irritues për lojtarët që janë të përfshirë me lojërat tradicionale me makinat e rrotullimit. Megjithatë, mënyra e ndryshme e lojës dhe shumëzuesi i çmuar, i cili mund të rritet shpejt dhe të sjellë fitime të mëdha, do të tërheqë lojtarët që preferojnë të luajnë diçka të re dhe ndryshe.

Ndoshta vetëm hileja e vërtetë e kësaj lojë me makinat e rrotullimit është se shumëzuesi resetohet pas çdo rrotullimi që nuk sjell fitim. Megjithatë, kjo nuk duhet të jetë arsye për të mos provuar këtë lojë me makinat e rrotullimit. Stili i lojës dhe fitimet në lojë mund të jenë mjaft të kënaqshme. Ky është një lojë, i krijuar për lojtarët më të përvojuar, me synim ofrimin e një përvoje të ndryshme, por megjithatë me fitime të mjaftueshme tërheqëse.

Nëse nuk jeni të sigurt, nëse Piramida: Kërkimi për Pambarim është loja e duhur për ju, mund ta testoni pa asnjë rrezik në modalitetin demo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*