Twin Spin

Twin Spin
  • Ideja
  • Grafika
  • Audio
  • Bonus
Overall
4
Sending
User Review
0 (0 votes)

Luaj Twin Spin for FREE

Luaj me ekran të plotë

Shtyp “Esc” për të hequr ekranin e plotë

Twin Spin është një nga lojërat rrotulluese të disponueshme që është krijuar nga Netent. Ofruesi i softuerit Netent është ndër më të mirët në industri dhe i njohur për grafikat dhe animacionet fantastike. Kjo është një nga arsyet pse Twin Spin është ndër lojërat më të luajtura në ditët e sotme, edhe pse u publikua në vitin 2013.

Twin Spin është një slot që duket si një makinë frutash e vjetër, por ofron të njëjtën kënaqësi dhe emocion si një automat modern me 5 bobina slot. Është një lojë video 3D që përzien stilin e makinës së frutave të shkollës së vjetër me teknologjinë më të fundit. Slotet klasike dhe moderne jane te ngjashme në këtë video slot mahnitës të stilit Vegas të prodhuar nga NetEnt. Të gjithë lojtarët që vlerësojnë video lojërat klasike dhe moderne do ta shijojnë këtë lojë.

Përveç një pamjeje të qetë dhe krijuese, loja slot ka 243 mënyra për të fituar dhe për të rritur fitimet tuaja. Sloti Twin Spin mund të luhet në të gjitha pajisjet me një minimum prej 25p dhe £125 për rrotullim si bast maksimal.

Grafika

Siç u përmend, tema e Twin Spin është një miks e kazinosë klasike dhe grafikave bashkëkohore me temë hapësinore. Sfondi është blu i errët, me rreze lazer të purpurt, blu dhe jeshile që ndriçojnë skenën. Ndërsa luan muzikë emocionuese, pikat vezulluese të verdha si yje dridhen rastësisht pas bobinave, megjithatë ato koordinohen në elementë të ndryshëm të lehtë garash që theksojnë rrotullimet fituese.

Audio

Për sa i përket estetikës dhe muzikës, NetEnt është në krye të lojës. Duke luajtur Twin Spin, ju mund të dëgjoni muzikë xhaz fantastike që do t’ju kujtojë hitet e viteve 1980. Me të vërtetë plotëson stilin retro vegas, por nëse nuk ju pëlqen, mund ta fikni lehtësisht me kontrollin e volumit rrëshqitës.

Twin Spin

Simbolet Twin Spin

Ka gjithsej 12 simbole në lojën slot Twin Spin dhe të gjitha nxjerrin në pah pamjen retro të cilësisë së mirë të një loje slot. Si fillim, ekziston simboli WILD i cili vepron si Wild në këtë lojë slot dhe nuk është një nga simbolet që paguajnë.

Simboli me pagesë më të lartë në slotin Twin Spin është diamanti i shëndrites që paguan x1000 për 5 simbole të përputhura. Simboli Lucky 7 paguan x500 për një kombinim prej 5 ndërsa simboli BAR paguan x400. Këmbana e artë dhe qershitë paguajnë x250 për një kombinim prej 5. A, K dhe Q paguajnë x40; ndërsa J, 10 dhe 9 paguajnë x25 për pesë që përputhen dhe janë simbolet me pagesë më të ulët në këtë lojë.

Twin Spin

Karakteristikat e bonusit Twin Spin

Simbolet Wild

Lojë slot Twin Spin ka një simbol Wild që mund të zëvendësojë simbole të tjera. Wilds shfaqen vetëm në bobina të caktuara, më konkretisht në bobinat 2, 3 dhe 4. Pasi një i egër ulet në bobina, ndihmon për të krijuar kombinime fituese duke zëvendësuar simbole të tjera.

Karakteristikat e Twin Reels

The Twin Reels feature will appear on every spin in the Twin Spin slot. Two neighbouring reels will be twinned at random, resulting in the same symbols on both reels. The red lights that illuminate behind the twins when they initially start rolling can be used to determine which of the five reels is the twin. Even more thrilling is the fact that these two twin reels can sometimes extend to 3, 4, or even 5 reels. Because the game’s Random Number Generator controls everything, you never know when the expanding reels will appear. This adds to the exhilaration of each spin.

Funksioni Twin Reels do të shfaqet në çdo rrotullim në slotin Twin Spin. Dy bobina fqinje do të binjakohen në mënyrë të rastësishme, duke rezultuar në të njëjtat simbole në të dy bobinat. Dritat e kuqe që ndriçojnë pas twins kur ato fillimisht fillojnë të rrotullohen mund të përdoren për të përcaktuar se cila nga pesë bobinat është twin. Akoma më emocionues është fakti se këto dy mbështjellje twins ndonjëherë mund të shtrihen në 3, 4 ose edhe 5 rrotulla. Për shkak se gjeneratori i numrave të rastësishëm të lojës kontrollon gjithçka, nuk e dini kurrë se kur do të shfaqen bobinat në zgjerim. Kjo shton ngazëllimin e çdo rrotullimi.

Twin Spin ne celularë

Net Entertainment është i përkushtuar për t’u ofruar konsumatorëve të saj një përvojë të këndshme lojrash, pavarësisht se ku udhëtojnë. Twin Spins, si shumica e lojërave të tjera NetENT, është plotësisht i pajtueshëm me sistemet operative Windows, Linux dhe Mac, kompjuterët ose laptopët, dhe programi është i bazuar në ueb, kështu që nuk ka nevojë të instaloni asgjë.

Twin Spin është një lojë e optimizuar për celularin që mund të luhet si në telefona celularë ashtu edhe në tablet. Falë teknologjisë HTML5, e cila ka ndihmuar në ofrimin e veçorive më të forta të sigurisë, ky vend i kazinosë është i pajtueshëm me Mac dhe Linus OS, telefonat inteligjentë Android, tabletët, iPad, iPhone dhe Windows Phone.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*