Burning Hot

Burning Hot
  • Ideja
  • Graphics
  • Audio
  • Bonus features
Overall
4.2
Sending
User Review
0 (0 votes)

Luaj Burning Hot Slot FALAS

Luaj me ekran të plotë

Shtyp “Esc” për të hequr ekranin e plotë

Nëse vlerësoni lojërat slot me një ndjesi retro, atëherë Burning Hot nga EGT është një nga lojërat më të mira të slot lojërave që mund të luani. Do t’ju ofrojë shumë argëtim sepse është shumë tërheqëse dhe intriguese.

Është një slot bazike me tematikë frutash me një përzierje simbolesh me fat dhe frutash që lojtarëve u duken tërheqëse; përkundër faktit se ka shumë video me tematikë tjetër në dispozicion. Nuk është vetëm një lojë slot kazinoje në internet tepër tërheqëse, por gjithashtu ka potencialin t’ju ofrojë shpërblime të mëdha.

40 burning Hot

Burning Hot është video slot me 5 bobina, 3 rreshta me 5 linja pagese. Përveç scatters, të gjitha kombinimet fituese paguhen nga e majta në të djathtë. Për më tepër, loja ka një normë të pabesueshme RTP prej 96.45%, duke e bërë atë një lojë me luhatshmëri mesatare. Luhatshmëria është një masë që tregon se sa rrezik ka. Për shembull, një lojë me luhatshmëri të lartë mbart një rrezik më të madh, një fitim më të lartë, por fitime më pak të shpeshta. Luhatshmëria e ulët, nga ana tjetër, do të thotë që rreziku është më i vogël dhe pagesat janë më të ulëta, por më të shpeshta. Pra, Burning Hot bie në mes, duke e bërë atë opsionin më të mirë për çdo lojtar.

Grafika

Kur bëhet fjalë për grafikën, EGT ka bërë përpjekje serioze për ta bërë lojën Burning Hot jashtëzakonisht të këndshme për syrin. Interface i lojës është i qartë dhe i pastër, jo e rrëmujshme me detaje që do të shpërqendronin lojtarët, ndërsa ngjyrat janë shumë të gjalla me animacione interesante. Zgjidhjet grafike që përshtaten në këtë mënyrë rezultuan të mira dhe lojtarët në përgjithësi i kanë vlerësuar mirë.

Audio

Kjo lojë karakterizohet nga tinguj kryesisht të thjeshtë gjatë rrotullimit të slotit, gjë që tashmë është parë në lojërat e tjera të këtij ofruesi. Një tingull tjetër ndiqet kur lojtarët marrin një nga simbolet wild ose scatter dhe ai tingull mbahet mend shpejt; ndërsa melodi më të gjata mund të dëgjohen kur lojtari arrin të kapë një nga kombinimet fituese.

40 Burning Hot

Simbolet e pagesës së Burning Hot

Loja slot Burning Hot, si shumica e lojërave të këtij lloji, përbëhet nga simbole frutash të portokallit, pjeprit, qershisë, limonit dhe rrushit, të cilat shërbejnë si simbole bazë në këtë lojë. Por ka të tjerë në këtë lojë që e bëjnë atë edhe më intriguese, si ylli i artë, Lucky 7 dhe detelina me katër fletë. Ajo që është interesante në këtë lojë është se ka dy simbole të shpërndarjes, një yll vjollcë dhe një shenjë dollari.

  • Simboli me pagesë më të lartë në slotin Burning Hot është Lucky 7, duke paguar x3000 bastin tuaj për rresht kur janë rreshtuar pesë simbole. Ky simbol gjithashtu paguan x10 bastin tuaj për rresht kur ka vetëm dy simbole të përputhura.
  • Pagesa e rrushit dhe shalqinjve x500 bastin tuaj për rresht për pesë simbole.
  • Simboli kambanës paguan x200 bastin tuaj për rresht për pesë simbole në një linjë aktive pagese.
  • Limoni dhe qershitë paguajnë x100 bastin tuaj për rresht për pesë simbole në një linjë pagese aktive.
  • Portokalli dhe kumbulla paguajnë gjithashtu x100 nëse ulni në pesë simbole.

Simboli scatter, dollari paguan x500 bastin tuaj për rresht për pesë simbole, ndërsa ylli tjetër vjollcë i shpërndarjes paguan vetëm për tre simbole të rreshtuara, x100.

Karakteristikat e Bonusit të Burning Hot

Përveç simbolit scatter, Simboli Wild në lojën slot Burning Hot zëvendëson të gjitha simbolet e tjera në lojë për të formuar një kombinim fitues. Simboli i shpërndarjes është i pazëvendësueshëm. Gjithashtu mbani në mend se simboli Wild zëvendëson vetëm simbolet e tjera në bobinat 2, 3 dhe 4. Si rezultat, nëse keni nevojë për një simbol në bobinat 1 dhe 5, Simboli Wild nuk do t’ju ndihmojë.

Ndryshe nga shumë lojëra elektronike të tjera, simboli Scatter nuk aktivizon asnjë veçori shtesë. Megjithatë, ndryshe nga simbolet e tjera, është simboli më i paguar që paguan kudo në bobina. Kjo do të thotë që ju nuk keni nevojë të përputheni me simbolet e shpërndarjes në një linjë pagese aktive për të fituar; në vend të kësaj, ju merrni shpërblimin nëse kapni 3, 4 ose 5 shpërndarje kudo në bobina.

Kartat e Jackpot

Tipari shumë fitimprurës i bonusit Jackpot Cards Mystery, i cili aktivizohet rastësisht gjatë lojës bazë, përfshihet në slotin e kazinosë Burning Hot.

Ky është një çmim i parë me katër nivele që paguan bujarisht sepse përfshin katër jackpot progresive.

Karta të ndryshme përdoren për të simbolizuar çdo nivel. Vlera më e ulët e çmimit të parë përfaqësohet nga klubet, e ndjekur nga diamantet, zemrat dhe lopatat, të cilat përfaqësojnë përkatësisht nivelin e dytë, të tretë dhe të katërt. Gjatë këtij raundi bonus, ju duhet të zgjidhni tre simbole të letrave që përputhen nga një kuvertë me dymbëdhjetë letra të kthyera nga poshtë. Kur ta bëni këtë, do t’ju jepet çmimi i jackpot-it që korrespondon me letrën e zbuluar.

Karakteristika e kumarit

Si çdo slot i krijuar nga EGT, Burning Hot ka një veçori kumari. Funksioni i kumarit ju lejon të dyfishoni fitimet tuaja, ose nëse jeni të pafat, të humbni gjithçka. Pasi të arrini në një kombinim fitues, do t’ju paraqitet një opsion për të luajtur bixhoz ose për të mbledhur fitime. Nëse zgjidhni të luani kumar, do të hapet një mini-lojë ku duhet të parashikoni ngjyrën e kartës. Ju mund të zgjidhni midis të kuqes dhe të zezës dhe çmimet tuaja do të dyfishohen nëse parashikoni saktë. Do të keni gjithashtu mundësinë të dyfishoni shumën e dyfishuar duke parashikuar një kartë tjetër. Sidoqoftë, do të humbisni gjithçka nëse e merrni me mend gabimisht.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*