100 Burning Hot

100 Burning Hot
 • Ideja
 • Grafika
 • Audio
 • Bonus
Overall
4.9
Sending
User Review
0 (0 votes)

Luaj 100 Burning Hot FALAS

Luaj me ekran të plotë

Shtyp “Esc” për të hequr ekranin e plotë

Kur bëhet fjalë për lojërat klasike të makinave të frutave, 100 Burning Hot dallohet për jackpot-et e tij të jashtëzakonshme, për ndarjen unik të rrotullave, për linjat e ndryshme të fitoreve dhe për opsionin emocionues të bastit. EGT lëshoi lojën e makinave 100 Burning Hot më 26 janar 2018. Me 5 rrotullat, 4 rreshtat dhe 100 linjat e fitoreve të fiksuar, kjo makinë e frutave ofron një përvojë emocionuese që do të kënaqë dashamirët e lojërave klasike të makinave.

100 Burning Hot

Grafika

Edhe pse është një lojë tradicionale e makinave me tema frutore, EGT ka ndërmarrë përpjekje të ndërgjegjshme për të ngritur cilësinë e grafikës. Në një shikim të parë, lojtarët do të vërejnë një largim nga formati i zakonshëm 5×3, pasi kjo lojë përmban një vendosje 5×4. Gjithashtu, simbolet janë krijimtarisht të formuar me kujdes, me fruta që duken jashtëzakonisht realiste. Çdo frut është paraqitur me ngjyra të qarta dhe detaje të intriguara, duke përmirësuar bukurinë vizuale të lojës. Gjithashtu, peizazhi në sfond komplimenton estetikën e përgjithshme, duke e zhytur lojtarin në një mjedis loje të gjallë dhe të angazhueshëm. Në përgjithësi, kujdesi për detajet në grafikë ngrit përvojën e lojërave, duke bërë 100 Burning Hot një lojë makinash e shkëlqyeshme vizuale që dallohet nga të tjerat.

Simbolet

Në këtë lojë makinash klasike me tema frutore, do të gjeni të gjitha simbolet që do të prisnit, së bashku me disa të veçantë që shtojnë emocion shtesë. Për të arritur një fitore, lojtarët duhet të përputhen tre deri në pesë simbole të njëjtë në një linjë fituese, përveç për simbolin Scatter me shenjën Dollar. Këtu janë disa detaje të rëndësishme për simbolet në lojë:

 • Trebol me katër gjeth (Wild): Ky simbol nuk ofron shpërblime, por mund të zëvendësojë të gjitha simbolet e tjera përveç Scatter-ve. Ai shfaqet vetëm në rrotullat 2, 3 dhe 4.
 • Yll (Scatter): Mbledhja e këtij simboli mund të rezultojë në shpërblime deri në 2000 herë më shumë se sa basti juaj.
 • Shenja Dollar (Scatter): Ky simbol ofron shpërblime edhe më të mëdha, me deri në 10,000 herë më shumë se sa basti juaj për pesë simbole në çdo vend në rrotullat.
 • Shtatë: Ky është simboli më i vlefshëm i rregullt, me shpërblime potenciale deri në 3000 herë më shumë se sa basti juaj.
 • Rrush dhe Karpuz: Këta simbole gjithashtu ofrojnë shpërblime deri në 500 herë më shumë se sa basti juaj.
 • Zile: Landing pesë këtyre simboleve në një linjë fituese sjell një shpërblim prej 200 herë më shumë se sa basti juaj.
 • Qershia, Limoni, Portokalli dhe Dardha: Këto simbole ofrojnë shpërblime deri në 100 herë më shumë se sa basti juaj kur shtatë simbole të njëjta vijnë në një linjë fituese.

Çdo simbol është dizajnuar bukur dhe shton në kënaqësinë e përgjithshme të lojës, me potencialin për fitore të këndshme që mbajnë lojtarët të angazhuar dhe të kënaqur.

Bonuset në Lojën 100 Burning Hot

Loja 100 Burning Hot nuk vjen me shumë karakteristika bonus, por kjo vetëm thekson rëndësinë e atyre që do të gjeni për të ju mbështetur. Le të hulumtojmë atë që ofron kjo lojë dhe si mund të nxirrni maksimumin nga luajtja e makinave 100 Burning Hot sot.

Loja ka opsionin tradicional të lojërave të fatit, që do të thotë se mund të dyfishoni fitimet tuaja nëse jeni të gatshëm të merrni një risk. Duhet të zgjidhni mes të zezës dhe të kuqes, dhe nëse fitoni, keni dyfishuar me sukses fitimet tuaja. Megjithatë, nëse humbni, humbisni gjithçka. Kjo është ngjashmëria me hedhjen e një monedheje me shanse të barabarta, kështu që jeni të kujdesshëm gjatë lojës.

Rrotullime Falas (Free Spins) në Lojën 100 Burning Hot

Makina 100 Burning Hot nuk vjen me asnjë veçori rrotullimi falas. Loja ka 2 simbole të ndryshëm shpërndarë, por asnjë prej tyre nuk do të ndezë rrotullime falas për ju. Në vend të kësaj, ato mund të paguajnë shuma të konsiderueshme, deri në 10,000 herë bastin tuaj. Ne vërtetë mungojmë veçoria e rrotullimeve falas në këtë lojë, dhe besojmë se do ta bënte edhe më të mirë.

Jackpot në Lojën 100 Burning Hot (Fitimi Maksimal)

Jackpot Cards

Mbi rrotullat, mund të shihni 4 simbole të ndryshme kartash me jackpot që rriten vazhdimisht pranë secilës prej tyre. Një pjesë e vogël e çdo runde shkon për të mbushur këta jackpot progresiv, dhe në çdo kohë pas një rrotullimi në lojën bazë, mund të aktivizohet Loja Bonusi Misterioze e Kartës së Jackpotit.

Do të çoheni në lojën bonus klasike “zgjidh dhe zgjedh”, dhe do të shihni 12 karta të kthyera nga poshtë. Mund të zgjidhni kartat deri sa zbuloni 3 karta të njëjtë ngjyre, dhe pastaj do të fitoni jackpotin përkatës, pavarësisht në cilën nivel ishte. Përveç jackpotit progresiv, fitimi maksimal në 100 Burning Hot është 10,000x, që bën një fantastik 1,000,000 paund nëse luani me bastin maksimal.

Përfundimi

Sloti 100 Burning Hot paraqet një lojë dinamike që kombinon një temë të vjetër me fruta me bonusa dhe karakteristika sfiduese. Edhe pse mund të mungojë një karakteristikë e rrotullimeve falas, loja tërheq vëmendjen me opsionet tradicionale të lojërave të fatit dhe jackpotin progresiv, duke shtuar emocion. Grafika dhe dizajni janë të mirë-zhvilluar, dhe me potencialin për një fitore impresionuese deri në 10,000 herë bastin, sloti ofron emocion lojtarëve që kërkojnë një përvojë të vjetër me një prekje moderne. Varësisht nga preferencat tuaja, 100 Burning Hot mund të jetë një lojë sfiduese dhe e përfshirë që ofron mundësinë për fitime të rëndësishme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*