Dia de Los Muertos 2

Dia de Los Muertos
  • Ideja
  • Grafika
  • Audio
  • Bonus
Overall
4.2
Sending
User Review
0 (0 votes)

Luaj Dia de Los Muertos 2 FALAS

Luaj me ekran të plotë

Shtyp “Esc” për të hequr ekranin e plotë

Dita e të Vdekurve është një ngjarje e festuar globalisht në nëntor, dhe për të nderuar këtë festë të rëndësishme, Endorphina ka prezantuar lojën e makinave Dia de Los Muertos 2. Kjo lojë video 6×5 komemoron Katriinën, kranet e saharës së saj, dhe kulturën meksikane të pasur. Lojtarët përballen me një qelizë 6×5 në lojën e makinave, me pagat e shpërndara duke ofruar shansin për të shkaktuar fitore substanciale. Me Multipliers të pranishëm në të dy lojën bazë dhe lirinë e rrotullimeve, lojtarët mund të fitojnë potencialisht deri në 500 herë më shumë se sa vlera e tyre e caktuar.

Për ata që preferojnë të mos presin që rrotullimet të hapen, ka opsioni për t’i blerë ato duke përdorur veçorinë Bonus Pop, e cila kushton 173 herë më shumë se sa vlera e caktuar. Për detaje më të hollësishme rreth lojës së makinave Dia de Los Muertos 2, ju lutemi, eksploroni pjesën tjetër të recensionit tonë të lojës më poshtë.

Grafika

Dia De Los Muertos 2

Dita Meksikane e të Vdekurve ofron një ndryshim të këndshëm nga lojërat e zakonshme të tematikës së Halloween-it, megjithatë është një zgjedhje e njohur për zhvilluesit. Dia De Los Muertos 2 mund të mos shquhet për dizajnin më tërheqës krahasuar me konkurrentët e tij, por ai mbahet në pozicionin e tij. Simbolet përfshijnë një varg kranash të dekoruara me ngjyra të ndryshme, të përforcuar nga elementë si limona, piperka, ndërtues zhurmash, gitara dhe një figurë femërore e shquar.

Simbolet

Simbolet në lojën e makinave Dia de Los Muertos 2 nga Endorphina përfshijnë një varg të shkëlqyer imazhesh të frymëzuara nga kultura meksikane dhe festimi i Dites së të Vdekurve. Këto përfshijnë:

  1. Catrina: Figura qendrore në festivitete, përfaqëson vdekjen si një skelet i elegante dhe i veshur mirë.
  2. Kranet e Saharës: Kranet e dekoruara me detaje të elaboruara të bëra nga sheqeri, përdoren zakonisht si oferta gjatë Dias de Los Muertos.
  3. Limonat: Simbolizojnë freskëtinë dhe energjinë, limonat shtojnë një shije të thellë në rrotullat.
  4. Piperkat: Reflektojnë esencën e pikantësisë së kuzhinës meksikane, piperkat sjellin një energji të ndezur në lojë.
  5. Ndërtues zhurmash: Instrumente tradicionale të përdorura për të krijuar tinguj dhe muzikë festuese gjatë festimeve.
  6. Kitarrat: Simbolizojnë muzikën dhe kulturën meksikane, kitarrat kontribuojnë në atmosferën e ndritshme të lojës.

Çdo simbol kontribuon në vargun e pasur të Dias de Los Muertos, duke e përmirësuar eksperiencën immersive për lojtarët gjatë udhëtimit të tyre të lojërave.

Bonuset

Rrotullime Falas

Loja e makinave Dia de Los Muertos 2 nga Endorphina paraqet një veçori emocionuese të Rrotullimeve Falas, duke ofruar lojtarëve mundësinë për të hapur 15 rrotullime duke prerë 4 ose më shumë simbole Bonus. Këto Rrotullime Falas ofrojnë një mundësi emocionuese për të mbledhur fitime pa shkarkuar fondet tuaja.

Multipliers

Një nga veçoritë më të shquara të Dia de Los Muertos 2 është përfshirja e Multipliers, të cilat përmirësojnë si rrotullimet bazë ashtu edhe ato të Rrotullimeve Falas. Në lojën bazë, të gjitha Multipliers të mbledhura gjatë një rrotullimi të vetëm janë bashkuar për të formuar një Multiplier të rëndësishëm që aplikohet në fitimin. Gjatë Rrotullimeve Falas, Multipliers mbledhin për akumulim gjatë rrotullimit, duke çuar në shpërblime masive në çdo rrotullim dhe duke përfunduar me një Multiplier kolosal në fund të raundit bonus.

Veçori Blerje Rrotullimesh Pop

Për ata që janë të gatshëm të hyjnë drejtpërdrejt në emocionin e Rrotullimeve Falas pa pritur të marrin simbolet Scatter, veçoria Blerje Rrotullimesh Pop është e disponueshme. Kjo veçori lejon lojtarët të blejnë Rrotullime Falas për 173 herë vlerën e tyre të caktuar, duke ofruar qasje të menjëhershme në raundin bonus emocionues.

Rritur Sërish Rrotullimet Falas

Gjithashtu, lojtarët kanë mundësinë të rrisin përsëri numrin e Rrotullimeve Falas duke prerë 3 simbole Bonus, duke shtuar 5 rrotullime të tjera në numërimin e tyre. Kjo veçori përmirëson potencialin për lojë më të gjatë dhe për të fituar më shumë.

Loja e Rrezikut

Pas çdo fitimi në lojën bazë, lojtarët kanë mundësinë të angazhohen në Lojën e Rrezikut, ku ata mund të rrisin fitimet e tyre deri në 10 herë përmes një kombinimi fati dhe strategjie. Kjo shton një shtresë shtesë emocioni dhe rreziku për eksperiencën e lojës.

Përfundim

Në përfundim, Dia de Los Muertos 2 është një lojë e makinave emocionuese dhe e këndshme e zhvilluar nga Endorphina, e cila ofron një përvojë të pasur dhe tërheqëse për lojtarët. Me simbole tërheqëse dhe veçori bonusi të ndryshme si Rrotullime Falas, Multipliers, dhe shanse për të rritur fitimet, kjo lojë shfaq një ndërthurje të mrekullueshme mes kulturës meksikane dhe emocioneve të lojërave. Për ata që janë të gatshëm për një aventurë tërheqëse në një botë të festës dhe të mistereve, Dia de Los Muertos 2 siguron një udhëtim të padukshëm.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*