Bonusi pa depozit është një nga opsionet më të ndjashme dhe mahnitëse të ofruara nga faqet e lojërave të fatit dhe kazinove online. Siç sugjeron edhe emri, është një bonus që merrni pa nevojë të bëni një depozitë fillimisht. Falë këtij bonusi, do të keni mundësi të fitoni para për të luajtur para se të vendosni të depozitoni paratë tuaja.

Bonusi Më i Mirë Pa Depozitë në Kazinotë Online – Ofertat Ekskluzive 2024!

100 Rrotullime Falas

Mozzartbet merrni 100 rrotullime falas

Kjo ofertë bonusi vlen vetëm për përdoruesit e rinj në Mozzartbet.

Merr Bonusin Tani!

Bonus deri në 100 euro

Kazino Bet365 ju ofron një bonus mirëseardhjeje deri në €100.

Oferta vlen vetëm për përdoruesit e rinj të kazinosë Bet365.

Merr Bonusin Tani!

100% DERI NË 7500 MKD

Kazino 22Bet ju ofron 100% bonus në depozitën e parë.

Oferta vlen vetëm për përdoruesit e rinj të kazinosë 22Bet.

Merr Bonusin Tani!

100% DERI NË 100 EUR

Në kazinon1xBet merr 100% bonus në depozitën deri në 100€!

Kjo ofertë bonusi vlen vetëm për përdoruesit e rinj në 1xBet

Merr Bonusin Tani!

Ashtu si çdo bonus tjetër, kazinot ofrojnë këtë me qëllim që tërheqin lojtarë të rinj me shpresën se ata do të mbeten si klientë. Sigurisht, shumica e lojtarëve janë tërhequr më shumë nga ofertat e bonusit pa depozitë sesa nga të tjera. Kjo është plotësisht e kuptueshme, kush nuk do të zgjidhte një kazino që ofron para falas vetëm duke u regjistruar.

Llojet e Bonusit pa Depozit

Ka lloje të ndryshme të bonuseve pa depozit në internet, kështu që është më mirë të njiheni me to përpara se të vendosni cilin të merrni. Ka tre gjëra shumë të rëndësishme që duhet të kuptoni për çdo lloj bonusi.

Së pari, çdo bonus pa depozit ka një periudhë kohore të kufizuar që mund të përdoret. Nëse nuk keni përdorur bonusin brenda kësaj kohe, humbisni të drejtën për ta përdorur atë që ka mbetur.

Së dyti, çdo bonus pa depozit ka një shumë maksimale që mund të fitoni. Nëse fitimet tuaja tejkalojnë kufirin maksimal, do t’ju lejohet të tërhiqni vetëm atë që është caktuar si fitim maksimal.

Së treti, çdo bonus pa depozit ka kërkesa specifike për bast si duhet të plotësoni para se të jeni në gjendje të tërhiqni fitimet tuaja. Lexoni kushtet para se ta pranoni bonusin.

Bonusi pa Depozit

Cash Bonus pa Depozit

Ky është ndoshta opsioni më i mirë që mund të merrni nga një kazino. Thjesht, sapo të regjistroheni, një shumë e caktuar parash transferohet në llogarinë tuaj, kështu që mund të filloni të luani. Kjo shumë zakonisht ndryshon mes 20 dhe 50 eurove. Mund të mos jetë shumë, por është sigurisht një avantazh, pasi nuk humbni asnjë parë, por keni mundësinë të fitoni. Megjithatë, do të ketë disa kushte që do t’i ndiqni para se të jeni në gjendje të tërhiqni fitimet tuaja.

Bonusi Free Spins pa Depozit

Bonusi Free Spins pa Depozit

Kazinot janë të vetëdijshme se lojërat më të luajtura janë lojërat e makinave, kështu që ofrojnë një lloj bonusi pa depozit ku ju japin rrotacione të lira për të filluar të luani. Numri i rrotacioneve të lira ndryshon nga 20 deri në 200. Megjithatë, kini parasysh se mund t’ju japin jo të gjitha rrotacionet e lira njëkohësisht. Disa kazina ndajnë rrotacionet e lira, le të themi që japin 20 në ditë. Gjithçka varet nga kazino dhe kushtet e rrotacioneve të lira. Rrotacionet e lira zakonisht do të jenë në dispozicion vetëm për disa makinat e lojërave, kështu që kontrolloni listën para se të filloni të luani. Nëse kjo është diçka që mund të ju interesojë, shikoni ofertën bonusi në Casino.com.

Bonusi Free Play pa Depozit

Ky lloj bonusi pa depozit është një nga më të mirat, megjithatë ofrohet rrallë nga kazinot. Ju merrni një sasi të caktuar kreditësh të lira për të luajtur pa depozituar para. Megjithatë, kapja këtu është se bonusi është i disponueshëm vetëm për përdorim brenda një periudhe kohore të caktuar. Pasi të kalojë ky periudhë kohore, nuk do të jeni në gjendje të vazhdoni të përdorni kreditë tuaja të lira.

Lloje të tjera Bonusesh pa Depozit

Disa kazino mund të kenë disa oferta shtesë. Këto ofrohen zakonisht për lojtarët ekzistues dhe është një mënyrë për kazino të tregojë besnikërinë ndaj lojtarëve të saj.

Për shembull, kazinoja mund të ofrojë një bonus ditëlindjeje. Ditën e ditëlindjes suaj, do t’ju kreditojë një bonus kesh pa depozitë ose rrotacione të lira. Shih ofertën e bonusit të ditëlindjes në kazinon Betwinner.

Një bonus tjetër mund t’ju ofrohet në ditën e jubileut të regjistrimit tuaj, ditën që u regjistruat për herë të parë në kazino.

Në të njëjtën mënyrë, kazinoja mund të ofrojë një bonus pa depozitë për të gjithë lojtarët e saj në ditën e jubileut të tyre, ditën që kazinoja u themelua ose filloi operimin.

Bonusi “Refero një mik” mund të jetë një ofertë tjetër. Kur referoni një mik i cili pastaj regjistrohet për një llogari të re, merrni disa bonus pa depozitë. Më shpesh, ky bonus është një bonus parash.

Këto bonuset pa depozitë zakonisht nuk janë “reklamuar” në faqen e tyre zyrtare, por pa dyshim mund të jenë pjesë e ofertës së tyre.

Kushte Bonusi pa Depozit

Si për çdo bonus që ofrojnë kazinot në internet, bonuset pa depozitë kanë kushte dhe kushte specifike që duhet të ndiqen. Kjo është një mënyrë për kazino për të mbrojtur veten nga humbja e parave, pasi nëse thjesht po jepnin para të lira, lojtarët do të përfitonin nga ky avantazh dhe do të kalonin tek kazinoja tjetër. Gjëja më e rëndësishme për të bërë para se të regjistroheni në një kazino është të lexoni të gjitha kushtet dhe kushtet për këtë bonus, kështu që jeni plotësisht të informuar për atë që pranoni.

Regjistrimi

Njëri nga kushtet për të marrë bonusin pa depozitë është të regjistroheni si lojtar. Plotësoni formularin e regjistrimit dhe bonusi juaj do të kreditohet në llogarinë tuaj. Kjo është për të siguruar që vetëm klientët e tyre të rinj marrin bonuset dhe jo secili që përplaset me faqen e internetit të kazinosë.

Disa kazino kanë një formular regjistrimi të plotë, por disa ofrojnë opsionin e një-klikimi, që në thelb është thjesht zgjedhja e një vendi, monedhe, dhe bonusi. Megjithatë, ata do të kërkojnë informacionin tuaj të plotë kontakti dhe personal para çdo tërheqjeje ose depozite.

Kërkesat e Basteve

Kërkesat e basteve janë gjithmonë pjesë e kushteve të një bonusi. Kërkesat e basteve janë numri i herëve që duhet të luash fitimet tuaja para se të mund të tërhiqesh paratë.

Kështu që, le të themi që kërkesa e basteve për bonusin pa depozitë është të luash 20 herë shumën e fitimeve. Nëse keni fituar 30 €, kjo do të thotë që do të duhet të shpenzoni një total prej 600 € para se të mund të tërhiqni paratë. Praktikisht filloni të luani me 30 € që keni fituar. Pastaj, vazhdoni të luani deri në një shumë prej 600 € të shpenzuar. Kjo do të thotë se pa dyshim do të duhet të depozitoni para në ndonjë moment, sapo të shpenzoni 30 € që keni, për të përmbushur kërkesat.

Kufizimet e Lojës

Ajo që gjithashtu duhet të kontrolloni në kushtet dhe kushtet është se cilat lojëra llogariten për kërkesat e basteve. Së pari, nuk të gjitha lojërat përfshihen dhe së dyti, disa lojëra mund të kontribuojnë në drejtim të kërkesave të basteve me një përqindje më të ulët. Për shembull, të gjitha slotet që ofron kazinoja kontribuojnë 100% në drejtim të kërkesave të basteve, por të gjitha lojërat e tavolinës kontribuojnë vetëm 50%. Në plus, lojërat e kazinosë live nuk kontribuojnë në kërkesat e basteve.

Kohëzgjatja

Kushti i kohëzgjatjes së bonusit referohet në dy gjëra. Së pari, kazinoja vendos një periudhë kohore të kufizuar për përdorimin e bonusit pa depozitë. Pra, ky bonus mund të përdoret vetëm brenda kësaj periudhe kohore.

Gjëja e dytë është se kërkesat e basteve do të duhet të përmbushen brenda një periudhe kohore të caktuar. Zakonisht, periudha kohore për të përmbushur kërkesat është 7 ditë ose 30 ditë. Vetëm sigurohuni që të mos e humbni, sepse pastaj fitimet tuaja do të humbasin.

Vendet e Kufizuara dhe Metodat e Pagesës

Vendet e Kufizuara dhe Metodat e Pagesës

Përveç kushteve të përmendura më lart, disa bonus pa depozitë mund të mos jenë në dispozicion për vendin tuaj të banimit. Gjithçka varet nga kazinoja. Pra, edhe nëse zgjidhni një kazino që ka vendin tuaj të listuar si një vend i lejuar, bonusi pa depozitë mund të mos jetë në dispozicion për lojtarët nga vendi juaj. Por gjithçka do të shpjegohet plotësisht në seksionin e kushteve dhe kushteve të bonusit.

Gjë tjetër është metoda e pagesës. Disa bonuse janë të kufizuara në disa metoda pagese. Kështu që për shembull zgjodhët të bëni depozita dhe tërheqje me ndonjë e-portofol, megjithatë, kushtet e bonusit thonë që depozitat e-portofoli nuk janë pjesë e ofertës së bonusit. Nëse kjo ndodh, mund të duhet të konsideroni ndryshimin e metodes tuaj të pagesës.

Bonusi i Depozitit kundër Bonusit pa Depozitë

Ndonjëherë kazinot ofrojnë dy lloje të ndryshme të bonuseve të mirëseardhjes për ju të zgjidhni, bonus pa depozitë ose bonus depozite. Emrat janë të qarta në vete, por këtu shpjegojmë dallimet dhe ngjashmëritë.

Bonusi pa depozitë që ofrohet nuk kërkon nga ju të bëni asnjë depozitë. Ai kreditohet në llogarinë tuaj pa kërkesa të tjera.

Bonusi i depozitës kreditohet në llogarinë tuaj sapo bëni depozitën tuaj të parë. Zakonisht, është një përputhje e 100% me depozitën tuaj fillestare, por shuma maksimale do të jetë gjithmonë e kufizuar.

Çfarë është e ngjashme në lidhje me këta dy lloje bonuseve është se të dy kërkojnë nga ju të regjistroheni dhe të hapni një llogari. Gjithashtu, të dy llojet e bonuseve kanë kërkesa loje. Bonusi pa depozitë ka kërkesa loje për tërheqjen e fitimeve. Bonusi i depozitës ka kërkesa loje për të qenë në gjendje tërheqni shumën e bonusit të kredituar pas depozitës.

Së fundi, ka disa kazina që ofrojnë një paketë mirëseardhjeje që mund të përfshijë një bonus depozite dhe bonus pa depozitë. Për shembull, paketa mirëseardhjeje ofron një përputhje prej 100% me depozitën tuaj plus 200 rrotacione të lira. Bonusi i depozitës është ai që është një përputhje e 100%. Por, sapo të regjistroheni, merrni le të themi 20 rrotacione të lira (nga totali i 200). Këto konsiderohen si bonus pa depozitë.

Kërkesa për Bonusin Pa Depozitë

Sipas shpjegimit të mëparshëm, bonusi pa depozitë zakonisht kreditohet automatikisht në llogarinë tuaj sapo regjistroheni. Megjithatë, ka raste të caktuara ku mund të keni nevojë të pranoni bonusin para ose pas regjistrimit.

Për shembull, gjatë plotimit të formularit të regjistrimit mund të ketë një opsion ku duhet të zgjidhni opsionin e bonusit pa depozitë. Ose, mund t’ju kërkohet të kërkoni bonusin pa depozitë në seksionin e bonusit të llogarisë tuaj, sapo përfundon procesi i regjistrimit. Një mënyrë tjetër për të kërkuar bonusin është përdorimi i një kodi bonusi. Kodi i bonusit do të shfaqet me shkronja të mëdha, ose në faqen kryesore ose në kushtet e përgjithshme. Shumë rrallë, do të keni nevojë të kontaktoni shërbimin e klientit që bonusi të kreditohet në llogarinë tuaj, por mund të ndodhë.

Si ka mënyra për të kërkuar bonusin, ashtu ka dhe mënyra për të refuzuar ofertën e bonusit. Nëse për ndonjë arsye mendoni se ky bonus nuk është i mirë për ju, mund të vendosni të mos e kërkoni atë. Kjo mundësi do të jetë ose gjatë regjistrimit, ose pas regjistrimit. Në rast se keni dyshime, thjesht kontaktoni ekipin e shërbimit të klientit.

Bonusi pa depozitë është i disponueshëm për lojtarët e rinj, për shembull, ai në para, është gjithmonë një bonus i mirëseardhur. Megjithatë, lojtarët ekzistues nuk lihen pa asgjë. Ka promocione ku lojtarët ekzistues mund të kërkojnë një bonus pa depozitë në forma rrotacionesh të lira ose lojë të lirë. Këto oferta mund të jenë përditë ose javore, dhe lojtarët do të kenë udhëzime për ta kërkuar atë, qoftë me një kod ose një buton “opt-in”.

Pse është e Mirë Bonusi Pa Depozitë?

Bonusi pa depozitë është një mundësi shumë më e mirë për lojtarët e rinj që ende po vendosin cilin kazino të zgjedhin. Me këtë bonus, ju mund të luani në kazino, të shihni lojërat që ofrojnë dhe të shikoni nëse ju pëlqen apo jo, pa humbur ndonjë nga paratë tuaja. Ky depozitë është në të vërtetë “para falas” për ju.

Nëse luani dhe nuk fitoni, nuk ka humbje. Por, është gjithashtu një shans për ju për të fituar. Kjo është kur ju vendosni nëse doni të vazhdoni të luani në atë kazino. Nëse mendoni se kazino i përshtatet nevojave tuaja, ju thjesht plotësoni kërkesat e bastit për tërheqjen e fitimeve dhe vazhdoni të luani. Vendi është edhe më i lehtë nëse keni fituar më shumë sesa prisnit. Nga ana tjetër, mund të mos ju pëlqejë të luani në atë kazino, dhe nuk fituat shumë para, mund thjesht të vendosni të mos luani përmes kërkesave të bastit dhe të gjeni një kazino tjetër.

Përfundime

Bonuset pa depozitë janë interesante dhe tërheqëse. Mund të provoni lojëra dhe kazino të reja pa shpenzuar paratë tuaja. Megjithatë, si gjithmonë, duhet të jeni të kujdesshëm, sepse një lojë e lirë mund të kthehet në një kosto nëse nuk merrni parasysh se si dhe sa luani.

Në çdo rast, ne rekomandojmë kazinot që ofrojnë ndonjë lloj bonusi pa depozitë. Këto janë të mira për lojtarët e kazinos për herë të parë, por edhe për ata me përvojë që nuk janë të kënaqur me kazinon e tyre aktuale në internet. Të gjitha që mund të themi është se “para falas” kurrë nuk mund të jetë një gjë e keqe kur bëhet fjalë për lojërat e fatit.