Blue Heart

Blue Heart
  • Ideja
  • Grafika
  • Audio
  • Bonus
Overall
4.5
Sending
User Review
0 (0 votes)

Luaj Blue Heart FALAS

Luaj me ekran të plotë

Shtyp “Esc” për të hequr ekranin e plotë

Blue Heart është një makinë slot online me një temë të fokusuar në hajdutët e bizhuterive dhe çanteve që po përpjekin të kthejnë gurët e çmuar të grabitur. E krijuar nga kompania EGT, e cila zhvillon softuer për lojëra kazinoje, ata kanë punuar për të kënaqur lojtarët që preferojnë slotë me një temë të ngjashme me “policët dhe hajdutët”.

Në fakt, historia dhe bota në të cilën ju përfshihet kjo lojë është mjaft interesante. Dy hajdutë të shkathtë grabisin një bizhuteri, duke vjedhur gurin e njohur Blue Heart, si dhe gurë të tjerë të çmuar. Detyra e lojtarit është të kthejë me sukses bizhutat e grabitura dhe të kapë hajdutët. Dhe gjithçka kjo me mundësinë për të fituar shpërblime të mëdha gjatë kësaj aventurë.

Blue Heart lejon lojtarët të realizojnë deri në 100 fitime me një format 5 në 4. Në thelb, 5 kolona dhe 4 rreshta. Simbolet kryesore në këtë slot janë paraqitur nga diamantët e gjelbër, të kuq, të verdhë dhe të lejla. Pjesëmarrës janë gjithashtu shkronjat J, Q, K dhe A, të cilat gjithashtu përfaqësojnë simbole të rëndësishme për këtë lojë.

Ajo që lojtarët do të kërkojnë më shumë për të fituar në lojë janë simbolet e skedës dhe simbolet wild. Simboli i skedës është paraqitur si një dyqan bizhuterie dhe lejon lojtarët të marrin 10 rrotullime falas.

Simboli wild është në fakt diamanti Blue Heart, nga i cili edhe emri i slotit. Ai mund të zëvendësojë çdo simbol në lojë, përveç skedës.

Grafika

Blue Heart

Interesante në grafikën e këtij sloti është se ndryshon fare nga slotët tradicionalë me fruta që zakonisht krijon EGT. Por edhe pse grafika është pak ndryshe nga ajo që ofron kjo furnizues i softuerit, ajo është në një nivel të lartë, siç pritet nga EGT.

Fondi dominohet nga ngjyrat bordo, ndërsa simbolet janë paraqitur mjaft realist dhe janë lehtësisht të dallueshme. Protagonistët e dy hajdutëve janë një mashkull dhe një femër. Ata janë paraqitur vizualisht si vjedhësit në lojërat e videos retro nga një kohë. Ndoshta do të jenë të njohur për lojtarët më të përvojuar, të cilët kanë vizituar sallat e lojërave në të kaluarën dhe ndoshta do të gëzojnë këtë ndjesi retro.

Megjithatë, në përgjithësi, grafikat janë mjaft të thjeshta dhe madje mund të thuhet se është dëshpëruese që historia interesante nuk shoqërohet nga një paraqitje grafike më të mirë të slotit.

Audio

Për sa i përket tingullit të lojës Blue Heart, ai kujton zërat standard të EGT, të cilat janë të pranishme në slotët tradicionalë me fruta. Në fakt, tingujt janë pothuajse identikë me ato të slotëve të tyre. Madje dëgjohen krejtësisht njësoj kur lojtari shtyp butonin për të rrotulluar.

Ndryshimet e lehta shfaqen kur bëhet fjalë për fitore eventuale dhe kur shtypet opsioni për “risk”. Dhe këtu, në varësi të madhësisë së fitimit, tingulli i fitores ndryshon në gjatësi. Ndërsa duke shtypur butonin për “risk”, përfshihet muzika e karakteristikës për këtë opsion.

Për të thënë të vërtetën, Blue Heart nuk sjell asnjë surprizë në tinguj. Duket se EGT kanë dëshiruar të luajnë në siguri, duke ofruar lojtarëve tingujt e njohur që ata janë të zakonshëm të dëgjojnë në slotët e tyre të tjerë.

Bonus

Për sa i përket opsioneve bonus, Blue Heart definitivisht ka çfarë të ofrojë lojtarëve. Bonusi i parë ofron 10 rrotullime falas, i cili fitohet kur lojtarët marrin 3 simbole skedi në dyqanin e bizhutisë, në rreshtin 2, 3 dhe 4. Ky bonus mund të fitohet edhe gjatë 10 rrotullimeve fillestare, duke sjellë kështu 10 rrotullime të tjera. Kjo bën këtë slot të jetë shumë tërheqës, sepse me pak fat shtesë, lojtari mund të hyjë në një seri serioze të rrotullimeve falas.

Ka gjithashtu një bonus jackpot që lojtarët mund të fitojnë pas çdo rrotullimi. Kur kjo ndodh, lojtarët marrin 12 karta të kthyera. Pos çdo karte është fshehur një shpërblim i caktuar. Karta zgjidhen deri sa të përputhen tri të njëjta, duke sjellë shpërblimin përkatës.

Një bonus tjetër specifik është opsioni i quajtur “risk”. Me këtë, lojtari mund të bastiset shumën e fituar sapo, duke thjesht pritur të kuptojë ngjyrën e kartës së ardhshme që do të tërhiqet. Zgjedhja është 50 në 50 – nëse është e zezë ose e kuqe. Nëse lojtari bën një parashikim të saktë, fitimi i tij dyfishohet. Në të kundërt, ai humbet gjithçka çka ka fituar.

Ky është një opsion i cili nuk është i detyrueshëm dhe lojtarët mund të vendosin nëse ta përdorin apo jo. Në opsionin “risk”, ka vetëm një kufizim, dhe ai është se mund të bastiset vetëm shuma deri në 15,000 kredite.

Përfundim

Ky është një slot pak më ndryshe nga ata tradicionalë që ofron EGT. Kompania ka shtuar një temë shumë interesante, por pa larguar nga receta e vërtetuar për një rrotullë elektronike të cilësuar.

Sloti ofron deri në 100 linja fituese, një aspekt që nuk duhet nënvlerësuar dhe sigurisht do të tërheqë shumë lojtarë. Në përgjithësi, Blue Heart është më shumë se një rrotullë interesante dhe argëtuese, me temë të mirë, grafikë dhe tinguj të mirë, dhe shanse të mira për fitime. Pa dyshim, do të keni kënaqësi të luanit këtë lojë, nëse jeni fans i lojërave të rrotullave elektronike në këtë stil.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*